نشست هم اندیشی سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی انجام شد.

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۴ کد : ۳۸۸۳۳ اصلی معاونت بهداشتی

معاون بهداشت بهمراه رئیس گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد جهت هماهنگی و هم افزایی برنامه های بهداشتی با معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان دیدار کرد.

طی این جلسه دکتر زیلابی بعنوان معاون بهداشت و رئیس دبیرخانه کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی، ضمن تشکر از فعالیت ها و همکاری های  انجام شده در این مدت؛ به برنامه های مشترک حوزه آسیب های اجتماعی دو سازمان اشاره کرد و خواستار برنامه ریزی کارشناسی و عمیق تر در این زمینه شد.

دکتر خیرمند نیز به نقش بهداشت در پیشبرد سلامت جامعه در تمامی حیطه ها تاکید نمود و همچنین دیدگاه ها و نظرات فنی حوزه دادگستری را مطرح کرد و برگزاری نشست های مشترک در این خصوص را مهم دانست.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی_ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

دوشنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۲