بازدید سرپرست معاونت بهداشتی به اتفاق معاون اجرایی مرکز بهداشت استان مرکزی از مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شماره یک شازند

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۰ کد : ۳۸۸۵۷ اصلی معاونت بهداشتی
سرپرست معاونت بهداشتی به همراه معاون اجرایی مرکز بهداشت استان مرکزی از مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شماره یک شازند بازدید کرد.

به گزارش وب دا مرکزی، او با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شماره یک شهرستان شازند از واحدهای مختلف این مرکز بازدید و از از نزدیک در جریان کاستی ها و مشکلات این مرکز قرار گرفت ودر گفت و گو با پزشکان و کارکنان مرکز در جریان نحوه ارائه خدمات قرار گرفت.

در پایان از زحمات و تلاش های کارکنان این مرکز تقدیر و تشکر بعمل آورد و عملکرد کارکنان را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

سه شنبه 9 آبان ماه 1402