دوره آموزشی آمادگی در برابر بلایا برگزار شد

۲۱ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۹۱۲۰ اصلی معاونت بهداشتی
دوره آموزشی مبتنی بر نیاز کارشناس مسولان و کارشناسان ستادی سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شهرستان ها و نماینده مراقبین سلامت برگزار شد
دوره آموزشی آمادگی در برابر بلایا برگزار شد

مَن احیاها فَکانما احَیا النّاس جَمیعاً "هر کس جان احدی را نجات دهد، مانند آن است که جان همه مردم را نجات داده است"

دوره آموزشی مبتنی بر نیاز کارشناس مسولان و کارشناسان ستادی سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شهرستان ها و نماینده مراقبین سلامت شامل آمادگی در برابر مخاطرات طبیعی اقدامات قبل ،حین،بعد از سیل،زلزله،.. کمک‌های اولیه حیاتی درحوادث(حوادث ترافیکی ،مسمومیت در فصل زمستان،برق گرفتگی،غریق،سقوط از ارتفاع و ...) آموزش کمک‌های اولیه در خفگی ها واحیاء قلبی ریوی(CPR) پناهگیری و خروج اضطراری ایمن در شرایط اضطراری آموزش تئوری وعملی ایمنی ، استفاده از خاموش کننده و اطفاء حریق بود که با همکاری گروهای مدیریت خطر حوادث ، بلایا و بهداشت مدارس وسلامت جوانان ونوجوانان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک اجرا شد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

شنبه 20 آبان ماه 1402