کمیته اجرایی پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا اجرا شد

۲۱ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۶ کد : ۳۹۱۳۸ اصلی معاونت بهداشتی
کمیته اجرایی پویش ملی غربالگری دیابت وفشارخون بالا با حضور کارشناسان مسئول بیماریهای غیرواگیر شهرستانها و اراک در سالن جلسات معاونت بهداشتی برگزار شد .
کمیته اجرایی پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا اجرا شد

رئیس گروه بیماریهای غیرواگیر دکتر میرشفیعی راهکارهای اجرایی برای پویش ملی غربالگری دیابت وفشارخون بالا برای ارتقای برنامه سلامت خانواده از 20آبان ماه لغایت 15 دیماه طبق دستور العمل ارسالی از وزارت متبوع بیان نمود.

همچنین ایشان در خصوص گروه هدف برنامه و روش اجرایی وکارگروههای اجرایی برای اجرای هر چه بهتر اجرایی شدن توضیحاتی درقالب پاورپوینت ارائه داد.

در ادامه براهداف پویش ملی غربالگری دیابت وفشارخون مبنی برافزایش نسبی شناسایی وشروع مراقبت ودرمان دربیماران مبتلا به دیابت وپرفشاری خون وهمچنین افزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر ،پیامدها واهمیت تشخیص زودرس وکنترل دیابت وپرفشاری خون تاکید کرد .

در این کمیته نیز سامانه اپراتور ملی سلامت ایران خدمت همه همکاران معرفی و بلوک دیاگرام کمپین دیابت و فشارخون و مراحل انجام کمپین هم به تفصیل توضیح و در پایان جلسه به سوالات همکاران و رفع ابهام در این خصوص پاسخ داده شد .

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

یکشنبه 21 آبان ماه