در هفته ترویج خود مراقبتی صورت گرفت:

برگزاری مراسم افتتاحیه سفیران سلامت دانش اموزی

۳۰ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۳ کد : ۳۹۴۱۸ اصلی معاونت بهداشتی
برگزاری مراسم افتتاحیه سفیران سلامت دانش اموزی

معاون بهداشتی با همراهی اعضای کمیته بهداشت ، ایمنی وتغذیه مرکزبهداشت استان و و رئیس مرکز بهداشت شهرستان اراک در مراسم افتتاحیه سفیران سلامت دانش آموزی که با توجه به تفاهم نامه مشترک با آموزش وپرورش  به اجرا درمی آید شرکت کرد.

در این مراسم با توجه بیان اهداف برنامه سفیران سلامت دانش‌آموزی، بر ضرورت  افزایش سواد سلامت واصلاح سبک زندگی در سفیران سلامت تاکید شد واز سفیران خواسته شد نسبت به انتقال پیام‌های سلامت به همسالان و اعضای خانواده وجامعه اقدام نمایند . دکتر زیلابی معاون بهداشتی  اهمیت مشارکت مردم دراجرای غربالگری دیابت و فشارخون را برای سفیران سلامت دانش آموزی توضیح داده و از آنان خواست  نمود که خانواده های خود را به مشارکت در اجرای این پویش دعوت  نمایند .شایان ذکر است افراد 18 سال وبالاتر می توانند جهت دریافت  آموزش ها واندازه گیری رایگان قندخون وفشارخون  تا تاریخ 15 دی ماه به پایگاه سلامت وخانه بهداشت محل سکونت خویش مراجعه نمایند .

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

دوشنبه 29 آبان ماه 1402

کلید واژه ها: سلامت سفیران سلامت سلامت دانش سلامت دانش آموزی سفیران سفیران سلامت دانش سفیران سلامت دانش آموزی بهداشت آموزی دانش آموزی