تجلیل از بهورزان، مربیان و مراقبین سلامت نمونه

۰۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۷ کد : ۳۹۴۵۳ اصلی معاونت بهداشتی
مراسم تقدیر و تجلیل از بهورزان، مربیان و مراقبین سلامت منتخب نمونه کشوری و دانشگاهی برگزار شد.
تجلیل از بهورزان، مربیان و مراقبین سلامت نمونه

به گزارش وب دا مرکزی, معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: اهداف و ماموریت در بخش بهداشت افزایش امید به زندگی وجلوگیری از مرگ نابهنگام و زودرس مردم، ارتقاء سطح سلامت و بهبود شاخص‌های سلامت و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های واگیروغیرواگیر، بهبود کیفیت و شیوه زندگی و همچنین تامین عدالت در سلامت از نظر دسترسی، بهره ‌مندی و پرداخت هزینه‌ها از جیب مردم است.

دکتر زیلابی در این جلسه با بیان زحمات و تلاش های که این عزیزان انجام می دهند و تاکید بر اینکه بهورزان امین مردم روستاها  و برخاسته از دل همین روستاها هستند از ایشان تقاضا کرد که در راستای اجرای پویش ملی سلامت " غربالگری دیابت و پرفشاری" مردم را برای مشارکت در این پویش دعوت کرده و  مراقبت ها و آموزش ها را برای جمعیت تحت پوشش خود انجام دهند.

در پایان با اهدا لوح تقدیری به امضا وزیر بهداشت و هدیه از این پیشگامان عرصه سلامت تقدیر و تشکر شد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

سه شنبه ۳۰  آبان ماه ۱۴۰۲