برگزاری دوره بازآموزی مدرسین کشوری حوادث ترافیکی و امداد نجات جاده ای

۰۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۹ کد : ۳۹۷۱۵ اصلی معاونت بهداشتی
برگزاری دوره بازآموزی مدرسین کشوری حوادث ترافیکی و امداد نجات جاده ای

کارشناس مسئول گروه مدیریت خطر حوادث و بلایا معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک در دوره بازاموزی مدرسین کشوری جمعیت هلال احمر حوادث ترافیکی، امداد و نجات جاده‌ای در اردوگاه چاف استان گیلان شرکت کرد.

برنامه دوره بازآموزی مربیان تخصصی جستجو و نجات در حوادث جاده ای در قالب موارد پیش آزمون، فن بیان و روش تدریس انفرادی، کار عملی تیمی در قالب تیم ۵ نفره (اجرای سناریوی عملیاتی)، ارزیابی صحنه حادثه، ارزیابی خودرو تصادفی، ارزیابی مصدوم (اولیه و ثانویه )، تثبیت صحنه حادثه، تثبیت خودرو تصادفی( در حالتهای مختلف)، تثبیت فیزیکی و پزشکی مصدوم  در حوادث ترافیکی، چرخه پاسخگویی به حوادث جاده ای، تجهیزات آمبولانس(کولار گردن .l.s.b.اسکوپ .k.e.d.برانکارد، تجهیزات خودرو نجات (هیدرولیک و پنوماتیک )، دسترسی و رهاسازی مصدوم درحوادث ترافیکی برگزار شد.

آذر ماه ۱۴۰۲

کلید واژه ها: حوادث نجات خودرو ترافیکی تثبیت مصدوم