کارگاه آموزشی با موضوع پیشگیری از دیابت برگزار شد

۱۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۸ کد : ۳۹۹۷۲ اصلی معاونت بهداشتی
کارگاه آموزشی با موضوع پیشگیری از دیابت به منظور دانش افزایی مراقبین سلامت، آموزگاران و دبیران تربیت بدنی استان مرکزی به صورت مجازی در بستر پیام رسان شاد با همکاری گروه غیرواگیر و گروه مدارس معاونت بهداشت برگزار شد.
کارگاه آموزشی با موضوع پیشگیری از دیابت برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی، در ابتدای جلسه جمال روشن زاده معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان مرکزی ضمن اشاره به اهمیت مستمر بودن کارگاه‌های آموزشی جهت ارتقاء سواد سلامت و افزایش آگاهی همکاران فرهنگی و مراقبین سلامت در زمینه خود مراقبتی و پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر تاکید کرد.

در این وبینار دکتر غلامی فوکال پوینت دیابت استان مرکزی به عنوان مدرس حضور داشت و در مورد عوامل ایجاد بیماری دیابت پیشگیری و تشخیص این بیماری در کودکان و بزرگسالان به طور مشروح توضیح داد.

درپایان خانم حاجیان کارشناس بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشتی در مورد پویش ملی غربالگری دیابت وفشار خون (۲۰ آبان لغایت ۱۵ دی )  مطالبی را ارائه نمود.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

16 آذر ماه 1402