چاقی و اضافه وزن در میانسالان

چاقی و اضافه وزن در میانسالان

برنامه رادیویی کانون مهر

سوسن خدام کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان اراک

خدام کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت اراک گفت: طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت افرادی که 30 تا 60 سال هستند بعنوان افراد میانسال شناخته می شوند.

در کل جهان 1.9 میلیارد نفر در جهان اضافه وزن و چاقی دارند که از این تعداد 600 میلیون نفر از آنها مبتلا به چاقی هستند .در کشورها اضافه وزن و چاقی به گونه فزاینده ای در حال افزایش است . بطوریکه در موارد شهرنشینی 60% افرادی که میانسال هستند چاقی و اضافه وزن دارند و در روستانشنیان 50% اضافه وزن و چاقی را داریم.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: کارشناس مسئول تغذیه چاقی و اضافه وزن سازمان جهانی بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک معاونت بهداشتی