افزایش شیوع سرطان در کشور و استان مرکزی

۱۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۲ کد : ۴۱۵۱۵ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۲۱۵
آلودگی هوا، آب، مواد غذایی، سموم کشاورزی، سوخت‌های فسیلی، تغییر رژیم غذایی و گرایش به غذا‌های فست فودی و تأثیرات ژنی سبب شیوع سرطان می‌شود.
افزایش شیوع سرطان در کشور و استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دوره دهم پویش ملی مبارزه با سرطان از هفتم بهمن شروع شده و تا ۱۵ بهمن ماه ادامه دارد، اما این دوره در دانشگاه علوم پزشکی اراک تا ۲۱ بهمن ماه تداوم پیدا می‌کند.
زیلابی افزود: بر اساس آمار‌ها روند شیوع سرطان روبه افزایش است به طوری که میانگین سنی بیشتر شده و با افزایش سن بروز بیماری‌های سرطانی و بدخیم بیشتر می‌شود.
او گفت: آلودگی هوا، آب، مواد غذایی، سموم کشاورزی، سوخت‌های فسیلی، تغییر رژیم غذایی و گرایش به غذا‌های فست فودی و تأثیرات ژنی سبب شیوع سرطان می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: «من وظیفه دارم از خود مراقبت کنم و به سایر عزیزان هم توصیه می‌کنم که از خود مراقبت داشته باشند» شعار این پویش است.
زیلابی با بیان اینکه بیماری‌های سرطان اگر به موقع شناسایی شوند می‌توان تا حد زیادی از کشنده بودن آنها اجتناب کرد گفت: در این پویش سازمان‌های بهداشتی موظف به اطلاع‌رسانی و آموزش هستند.
او با اشاره به اینکه سرطان روده بزرگ و راست روده، سیستم زنانه و سرطان سینه مورد تأکید است افزود: سرطان، دومین عامل مرگ و میر در کشور است که در آقایان بیشتر از خانم‌ها دیده می‌شود و بیشتر در دهه‌های ۴۰ و ۵۰ زندگی به بالا خود را نشان می‌دهند.
زیلابی گفت: سرطان پوست، سینه، پروستات و مثانه، روده و معده سرطان شایع در کشور است و در استان مرکزی سرطان پوست، سینه، مثانه و روده شایع است.

کلیدواژه‌ها: معاون بهداشتی سوخت های فسیلی بیماری های سرطانی سازمان های بهداشتی


نظر شما :