برگزاری دوره آموزشی تغذیه در بیماران دیابتی و فشارخونی

۲۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۲ کد : ۴۱۷۴۰ اصلی معاونت بهداشتی
برگزاری دوره آموزشی تغذیه در بیماران دیابتی و فشارخونی

در راستای انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک و انجمن دیابت مهرآفرین استان مرکزی برای اولین سال، یک دوره آموزشی با عنوان تغذیه در بیماران دیابتی و فشارخونی از ساعت 11 الی 13 در مرکز نگهداری روزانه سالمندان جهاندیده با حضور 50 نفر از مدعوین برگزار شد .

این دوره آموزشی با سخنرانی نسرین یادگاری رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی و با حضور مریم نظیفی نائب رئیس انجمن دیابت و علیرضا سلماسی عضو هیئت مدیره انجمن دیابت و لیلا حاجیان کارشناس غیرواگیر (برنامه پیشگیری وکنترل دیابت وفشارخون )معاونت بهداشتی اجرا شد .

در این جلسه آموزشی با موضوع  نقش تغذیه در کنترل وپیشگیری بیماری دیابت و فشارخون، توصیه های بهداشتی برای مقابله با بیماریهای قلبی وعروقی، توصیه جهت کنترل قندخون در سالمندان مبتلا به دیابت و فشارخون بالا، توصیه های بهداشتی جهت استفاده از نان سبوس دار و توصیه هایی جهت حفظ وزن در سالمندان و..تاکید شد .

همچنین در پایان دوره آموزشی کتابچه سالمندی و سلامت بین شرکت کنندگان توزیع و به پرسش های آنان پاسخ داده شد .

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

دوشنبه  23 بهمن ماه 1402

کلید واژه ها: معاونت بهداشت بیماران دیابتی فشارخون بالا دانشگاه علوم پزشکی اراک نان سبوس دار توصیه های بهدشتی