بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرکز گذری کاهش آسیب آقایان(DIC)

۳۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۷ کد : ۴۱۸۸۰ اصلی معاونت بهداشتی
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مرکز گذری کاهش آسیب آقایان(DIC)

در راستای ارتقای سطح خدمات دهی در مرکز کاهش آسیب و همچنین رفع مشکلات و موانع موجود، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق تیم همراه از مرکز گذری کاهش آسیب آقایان(DIC) بازدید کرد.
به گزارش وب دا مرکزی، در این بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از نزدیک با بیماران مراجعه کننده صحبت و مشکلات آنها را بررسی کرد؛ همچنین در ادامه از فضاهای فیزیکی مرکز مانند اتاق درمان، آشپزخانه و ...  بازدید بعمل آورد.
همچنین در این بازدید گزارشی از خدمات قابل‌ ارائه در این مرکز مانند توزیع اقلام بهداشتی، انجام مشاوره و آموزش رفتارهای سالم، واکسیناسیون بیماری‌های خاص نظیر ایدز و هپاتیت، امکان استحمام و ارائه یک وعده‌غذای گرم و جمع‌آوری سرنگ‌های آلوده و ... توسط کارشناسان حاضر ارائه شد.
لازم به ذکر است؛ مراکز دی.آی.سی پایگاه هایی هستند که به معتادان پرخطر و در معرض ابتلا به بیماری های عفونی نظیر ایدز ارائه خدمت می کنند و موجب کاهش آسیب رسانی این افراد به جامعه می شوند و در حال حاضر به حدود ۳۷۰ نفر در مراکز دی.آی.سی استان مرکزی، ارائه خدمت می شود.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

شنبه ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۲

کلید واژه ها: کاهش آسیب معاونت بهداشت سرنگ های آلوده دانشگاه علوم پزشکی اراک بیماری های عفونی