مشاوره‌های قبل از ازدواج راهنمای ساخت زندگی

۰۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۶ کد : ۴۱۹۲۰ اصلی معاونت بهداشتی
مشاوره‌های ازدواج به زوجین کمک می‌کند تا قبل از ازدواج از شناخت، تفاهم و تضادهای یکدیگر مطلع شوند.

به گزارش  وب دا مرکزی به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ طاهر میرزایی مشاور خانواده با بیان اینکه ملاک سنجی ازدواج مسئله مهمی در امر مشاوره است گفت: زوجین قبل از ازدواج با مشاوره ملاک سنجی می توانند یک ازدواج با پایه و بنیاد قوی تشکیل دهند.
رفیعی گفت: کلاس‌های آموزشی مرکز از ساعت ۱۰ تا ۱۲  برگزار می شود.
این کلاس‌ها شامل سلامت جنسی و باروری، کلاس اخلاق، احکام، حقوق زوجین، حرمت و قبح سقط جنین و مهارت‌های زندگی خانوادگی است.
احمدی پناه مشاور و مسئول آزمایشگاه قبل از ازدواج گفت: زوجینی که ازدواج فامیلی یا مورد مثبتی از نظر ژنتیکی دارند برای آزمایشگاه تخصصی ژنتیک ارجاع داده می‌شوند.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی - معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

سه شنبه 1 اسفند ماه 1402

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: ملاک سنجی ازدواج مشاوره قبل از ازدواج معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک