تقدیر از کارشناسان تغذیه بمناسبت روز رژیم درمانگر/ ۱۸ اسفند ماه روز رژیم درمانگر است

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۷:۱۲ کد : ۴۲۲۷۱ اصلی معاونت بهداشتی

در تقویم روزهای جهانی، دومین چهارشنبه‌ی ماه مارس مصادف با 18 اسفند ماه به عنوان «روز جهانی رژیم درمانگر» نامگذاری شده است.
این روز به منظور تاکید بر نقش ضروری رژیم درمانگران در راستای رسیدن جامعه به زندگی سالم تعریف گردیده است. رژیم درمانگران از تخصص خود در جهت یاری رساندن به افراد جامعه برای ایجاد تغییرات مثبت و قابل توجه در سبک زندگی استفاده می کنند و حامی و اصلاح کننده وضعیت تغذیه مردم هستند. هر فرد برای داشتن زندگی سالم، نیازمند مشاوره و استفاده از راهنمایی های یک متخصص تغذیه و رژیم درمانگر می باشد که یک زنجیره کلیدی در بخش پیشگیری و درمان بیماری ها است.

در همین راستا با حضور دکتر زیلابی معاون بهداشتی و مهندس مهر علی معاون فنی معاونت بهداشتی با اهدا  لوح تقدیر و گلدان بمناسبت روز رژیم درمانگر از کلیه کارشناسان تعذیه شاغل در ستاد شهرستانها و مراکز جامع سلامت تقدیر و تشکر شد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

شنبه 19  اسفندماه 1402