جلسه فصلی کارشناسان بیماری های واگیر

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۳ کد : ۴۲۳۱۴ اصلی معاونت بهداشتی
جلسه فصلی کارشناسان بیماری های واگیر

جلسه کارشناس مسئولان بیماریهای واگیر با حضور مدیر گروه بیماریهای واگیر ،کلیه کارشناسان ستادی واحد بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی و کارشناس های مسئول بیماریهای شهرستان های تابعه  با محوریت دستورالعمل مراقبت بیماریهای واگیر در ایام نوروز و آمادگی و ایجاد هماهنگی در خصوص کشیک های نوروزی  و سایر برنامه های بیماریهای واگیر برگزار شد.

در این جلسه وظایف واحد مبارزه با بیماریهای واگیر در ایام کشیک نوروزی برحسب دستورالعمل ارسالی تشریح و مقرر شد  برحسب دستورالعمل نسبت به ثبت آمار مربوطه در پورتال مرکز مدریت بیماریهای واگیر اقدام و پایش و نظارت سطوح محیطی در خصوص نظام مراقبت از بیماریهای واگیر انجام شود.

طغیان بیماریها بر اساس دستورالعمل های مربوطه گزارش و اقدامات مداخله ای بهداشتی به هنگام و پایش و نظارت برحضور همکاران سطوح محیطی در مراکز واکسیناسیون روتین فعال در شهرستان مربوطه و واحد مراقبت و پیشگیری از بیماری هاری و حیوان گزیدگی انجام شود.

نسبت به ارسال مستندات اقدامات انجام شده در ایام نوروز بر اساس دستورالعمل به معاونت بهداشتی اقدام شود.

گیتا نادری ، خبرنگار وب دا مرکزی - معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

یک شنبه 20 اسفندماه 1402

کلید واژه ها: حیوان گزیدگی بیماری های واگیر کشیک های نوروزی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک واکسیناسیون روتین