بازدید مسئول ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک از مرکز خدمات جامع سلامت پیله رودی

۰۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۲۱:۴۱ کد : ۴۲۵۳۵ اصلی معاونت بهداشتی

در ششمین روز از نوروز ۱۴۰۳، مسئول ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک از مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت پیله رودی بازدید کرد.

به گزارش وب دا مرکزی؛ به منظور بررسی روند فعالیت های مراکز بهداشتی و نحوه ارائه خدمات در ایام نوروز، گوهری مسئول ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک در ششمین روز از سال نو،  از مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاه سلامت پیله رودی شهر اراک بازدید و ضمن تبریک سال نو به آنان به گفت و گو با پرسنل این مرکز پرداخت و همکاران و پرسنل مشکلات و دغدعه‌های خود را با ایشان در میان گذاشتند.

بررسی فرآیندهای پذیرش، خدمت رسانی و ارجاع بیماران، پیگیری مادران باردار و مادران باردار پرخطر و افراد دارای بیماری های قلبی عروقی و دیابت و ... از جمله موارد بررسی شده در این بازدید بود.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

دو شنبه 6  فروردین ماه  1403

کلید واژه ها: ستاد نوروزی مرکز خدمات جامع سلامت پایگاه سلامت مادران باردار سلامت اراک بازدید پزشکی علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مرکز بهداشتی