وبینار آموزشی اهمیت تحرک بدنی در بیماری های غیر واگیر برگزار شد

۱۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۸:۳۱ کد : ۴۲۷۵۲ اصلی معاونت بهداشتی
وبینار آموزشی اهمیت تحرک بدنی در بیماری های غیر واگیر برگزار شد

بمناسبت ۵ اوریل مصادف با ۱۷فروردبن روز جهانی تحرک بدنی وبینار آموزشی به همت گروه مبارزه بابیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی برگذار شد.

ابتدا دکتر میرشفیعی رییس گروه غیرواگیر به بیان مقدماتی ازاهمیت تحرک بدنی پرداخت و سپس دکتر فیروزه غیابی دکترای مدیریت ورزشی از اداره اموزش وپرورش استان مطالب خود را پیرامون تاریخچه ورزش درایران و جهان، انواع آمادگی جسمانی و فاکتورهای وابسته به آن، انواع تمرینات ورزشی و نقش هریک برسلامت بدن ارایه کرد.
 درادامه دکتر ولیزاده دکترای فیزیولوژی ورزشی و فوکال پوینت دانشگاهی برنامه در خصوص تاثیر ورزش و فعالیت فیزیکی در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر صحبت نمود.

درپایان مرتضوی کارشناس تحرک بدنی معاونت بهداشتی درخصوص نحوه صحیح ارزیابی فعالیت بدنی مراجعین وثبت در سامانه سیب براساس دستورالعمل ایراپن به بیان مطالب پرداخت.

لازم به ذکراست ازمحتوای وبینار آموزشی ارائه شده آزمون الکترونیکی بمیزان ۵ساعت شغلی ازدوره های مصوب درتقویم آموزشی ازساعت ۱۳الی۱۴:۳۰برگزار شد.

گیتا نادری، خبرنگار وب دا مرکزی- معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک

شنبه  18  فروردین ماه 1403

کلید واژه ها: تحرک بدنی ارزیابی فعالیت بدنی رئیس گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی آزمون الکترونیکی