اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۹:۰۶ کد : ۴۳۱۰۴ اصلی معاونت بهداشتی
برنامه‌های هفته سلامت با شعار سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت در حال برگزاری است.

به گزارش وب دا مرکزی، به نقل از   خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه برنامه‌های هفته سلامت با مشارکت مردم در حال اجراست، گفت: تقویت خدمات بهداشتی با مشارکت بخش خصوصی در حاشیه شهر‌ها، اجرابی برنامه سلامت با رویکرد کارآفرینی، خود مراقبتی با محوریت ارتقای سطح زندگی سالم در جامعه، ارتقای نظام مدیریت بیماری بویژه کنترل بیماری‌ها نوپدید و بازپدید، و توسعه زیرساخت‌های بهداشتی بهداشتی در ارائه خدمات بهداشتی از جمله راهبرد‌های برنامه‌های هفته سلامت است.

دکتر واعِظ افزود: ارتقای سلامت و حوزه بهداشتی در سطح منطقه بویژه در شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر و توسعه سلامت در خانواده از دیگر راهبرد‌ها و برنامه‌های هفته سلامت است که با مشارکت مردم انجام می‌شود.

یکم تا هفتم اردیبهشت بعنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.

کلید واژه ها: سلامت هفته سلامت برنامه هفته سلامت بهداشتی برنامه برنامه هفته هفته ارتقای مشارکت مشارکت مردم