وبینار علمی هموگلوبینوپاتی ها و روش های تشخیص آنها/ تاکید بر اجرای برنامه غربالگری منطبق با دستورالعمل های کشوری

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۱:۵۹ کد : ۴۳۴۱۵ اصلی معاونت بهداشتی

وبینار آخرین رویکردهای هموگلوبینوپاتی های ارثی بمناسبت هشتم ماه می روزجهانی تالاسمی بهمت گروه غیر واگیر معاونت بهداشتی استان مرکزی برگزار شد.

دکتر پری میرشفیعی، رئیس گروه بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت بیان داشت: در این جلسه که کارشناسان ستادی و پزشکان مراکز ازدواج شهرستان ها حضور داشتند و از اساتید مربوطه دکتر میلاد غلامی معاونت آموزشی دانشکده پزشکی و عضو هیئت علمی ژنتیک دانشگاه و نیز دکتر آتبین لطیفی هماتولوژیست اطفال وفوکال پوینت دانشگاهی استفاده به بیان مطالبی درخصوص آخرین رویکردهای بیماری پرداخته شد.

درپایان از پزشک و مشاور مرکزازدواج اراک با اهدای گل و لوح تقدیر تشکر بعمل آمد.

شایان ذکر است بعداز وببینار آزمون الکترونیکی از محتوای تدریس شده و دستورالعمل های برنامه با ۵ امتیاز شغلی ضمن خدمت برگزار شد.

چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

کلید واژه ها: دکتر معاونت رویکردهای بیان آخرین گروه