بازدید معاون اجرای معاونت بهداشت به همراه رئیس گروه گسترش، از مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شهرستان آشتیان

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۰:۵۸ کد : ۴۳۴۱۹ اصلی معاونت بهداشتی

مهندس رسول گوهری معاون اجرای معاونت بهداشت به همراه مهندس برزگری مدیر گروه گسترش معاونت و مهندس بیغش مسئول it معاونت بهداشت از مرکز شبانه‌روزی خدمات جامع سلامت شهری و روستایی حضرت زینب(س) و پایگاه های سلامت این شهرستان بازدید کرد.

گوهری، هدف از این بازدید را ارزیابی، پایش و سنجش خدمات ارایه شده به مردم عنوان کرد.

وی افزود: بررسی نواقص، تجهیز و تکمیل واحد های موجود و سنجش میزان پیشرفت پروژه ها جهت افتتاح در هفته آینده از دیگر برنامه های این بازدید بوده است.

در این بازدید تبیین راهکارهای مناسب در راستای افزایش میزان کیفیت عمرانی این مراکز در جهت افتتاح و ارتقاء بهبود کیفیت ارایه خدمات با رعایت تکریم ارباب رجوع تاکید شد.

گوهری، معاون اجرای معاونت بهداشت استان هدف از بازدید را بررسی وضعیت موجود، شناخت نقاط قوت و ضعف ، ارزیابی شاخص های مراکز و خانه های بهداشت و ارائه خدمات مطلوب بیان کرد.

پنج شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

کلید واژه ها: بازدید بهداشت معاونت بهداشت معاونت مهندس گوهری سلامت مرکز خدمات جامع سلامت پایگاه سلامت