رشد فزاینده و نگران‌کننده مصرف مواد دخانی در استان مرکزی

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۹ کد : ۴۳۸۲۳ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: استان مرکزی در زمره پنج استان اول مصرف کننده مواد دخانی است که این مهم نگرانی های جدی در سلامت را به همراه دارد.
رشد فزاینده و نگران‌کننده مصرف مواد دخانی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت؛ دکتر اردلان زیلابی، به مناسبت هفته ملی بدون دخانیات (چهارم تا دهم خردادماه) با اشاره به اهمیت اجرای برنامه پیشگیری از گسترش مصرف مواد دخانی در استان عنوان کرد: مصرف مواد دخانی عامل بسیاری از بیماری‌ها به ویژه سرطان است.
وی در همین خصوص، تصریح کرد: مصرف روزافزون مصرف مواد دخانی در استان افزایش چشمگیر بیماران سرطانی در سال‌های آینده را در پی خواهد داشت که زنگ خطری برای استان است.
رئیس مرکز بهداشت استان، خاطرنشان کرد: گسترش مصرف مواد دخانی در بین نسل جوان جامعه به ویژه دختران نگران‌کننده است.
زیلابی بیان کرد: استان مرکزی از نظر مصرف مواد دخانی در رتبه پنجم کشوری قرار و در بین زنان در رتبه هفتم قرار دارد.
وی افزود: در صدور مجوز واحدهای صنفی فعال در حوزه مواد دخانی به ویژه قلیان ضروری است بازنگری جدی صورت گیرد.

کلید واژه ها: دخانیات هفته معاونت بهداشت اراک دکتر زیلابی