در شازند،

همایش جوانی جمعیت شهرستان شازند

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۰۷ کد : ۴۳۹۶۹ اصلی معاونت بهداشتی
به مناسبت گرامیداشت هفته ملی جمعیت ۱۴۰۳، همایش بزرگ جوانی جمعیت با حضور امام جمعه شهر شازند، مبین معاون سیاسی، امنیتی واجتماعی فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت سپاه شهرستان،معاون فنی معاونت بهداشتی، رییس مرکز بهداشت شهرستان، شهردار و شوراهای شهر شازند و تعدادی از مسئولین ادارات در سالن آموزش و پرورش برگزار شد.
همایش جوانی جمعیت شهرستان شازند

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، حجت الاسلام مهدی نژاد امام جمعه شهرستان شازند بر تحکیم بنیان خانواده و فرزندآوری و شعار فرزند بیشتر نشاط بیشتر تاکید کرد و بهره گیری از منویات ارزشمند مقام معظم رهبری را به منظور جوانسازی جمعیت و اصول تحکیم خانواده و تقویت نشاط درون خانواده بیان کرد  تا بتوانیم به سلامت از تله جمعیتی پیش رو عبور نموده و ایران را جوان نگهداریم.
حجت‌الاسلام روشن روان سخنران ویژه این مراسم در خصوص  آسیبهای تک فرزندی و بی فرزندی مطالب آموزشی را ارائه و آسیب های این موضوع را در جامعه بیان نمود .
درحاشیه این مراسم نمایشگاه نفس (نجات فرزندان سقط )، ترویج ازدواج آسان و ایستگاه نقاشی با موضوع جمعیت برگزار و از مادرانی که در سال۱۴۰۲ صاحب فرزند سوم یا چهارم شده اند تقدیرشد.
همچنین از بهورزان نمونه که در امر مشاوره فرزندآوری فعال بوده است و مربیان کلاس ازدواج شهرستان تقدیر بعمل آمد.

کلید واژه ها: همایش جوانی جمعیت معاونت بهداشت شهرستان شازند