بازدید نماینده دفتر سلامت روان وزارت بهداشت از مرکز سراج شهر اراک

۲۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۰ کد : ۴۴۰۷۰ اصلی معاونت بهداشتی
پایش کیفیت سنجی ارائه خدمت در مرکز سراج معاونت بهداشت اراک با حضور کارشناس سلامت اجتماعی دفتر سلامت روان وزارت بهداشت انجام شد.
بازدید نماینده دفتر سلامت روان وزارت بهداشت از مرکز سراج شهر اراک

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر، زیلابی معاون بهداشت اراک در حاشیه بازدید نماینده دفتر سلامت روان وزارت بهداشت از مرکز سراج شهر اراک با اشاره به اهمیت توجه به آسیب های روانی و اجتماعی، اذعان کرد: افتتاح مرکز سلامت روان سراج در کاهش بستری بیماران تأثیر بسیار زیادی خواهد داشت و تاحدودی هزینه درمان بیماران را کاهش می‌دهد از همین رو به مردم توصیه می‌شود از مراجعه به متخصصان سلامت روان، واهمه نداشته باشند؛ زیرا همه نیازمند دریافت خدمات سلامت روان هستند.

مهندس پیماندار، کارشناس سلامت اجتماعی دفتر سلامت روان وزارت بهداشت از نزدیک از اجرای طرح سلامت روانی و اجتماعی سراج شهر اراک که تحت پوشش معاونت بهداشت استان است بازدید کرد و ضمن آشنایی با این طرح نقطه‌ نظرات و مشکلات اجرای طرح را از نزدیک مورد بررسی قرارد اد و هدف از این باردید را مشاهده روند اجرای طرح در دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد.
وی با اشاره به پیگیری ها توسط شهید آیت الله رئیسی رئیس‌جمهور بر راه‌اندازی ۱۰۰ مرکز سراج در کشور خاطرنشان کرد: در این واحدها در زمینه پیشگیری از آسیب‌های روانی و اجتماعی اقدام می‌شود و خوشبختانه امروز شاهد بهره‌برداری و ارائه خدمات عالی از مرکز سراج معاونت بهداشت در استان مرکزی هستیم.
وی با بیان اینکه وزارتخانه در نظر دارد طی یک برنامه بلندمدت در تمام ۴۵۰ شهرستان کشور یک مرکز سراج دایر کند افزود: این مراکز به منظور بهره مندی عادلانه افراد جامعه از خدمات سلامت روان و همچنین مراقبت های بعد از درمان و تکمیل روند مداخلات پزشکی به صورت کاملا رایگان راه اندازی شده است.پیماندار افزود: در مراکز سراج دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی یک تیم کامل روان‌شناسی شامل روانپزشک، روان‌شناس، مددکار اجتماعی، پزشک عمومی مستقر می‌شوند تا با معرفی بیماران از سوی مراکز سلامت بهداشت و درمان روند درمان اشخاص در زمینه‌های مختلف را پیگیری کنند.وی یادآور شد:‌ سراج محلی برای ارایه خدمات تخصصی‌تر در حوزه‌ سلامت روان است که به حلقه مفقوده در سلامت روان و پیشگیری از اختلالات روانی با بخش درمان را حذف می‌کند به طوریکه بیماران بعد از ترخیص از بیمارستان‌ها می‌توانند روند درمان خود را از این محل پیگیری کنند.

در این بازدید تخصصی با حضور معاون بهداشت، معاونین فنی و اجرایی و رئیس گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت امروز صورت گرفت و دکتر مریم چگینی رئیس گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای اجرای طرح سراج را ارائه نمود.

کلید واژه ها: بازدید مرکز سراج وزارت بهداشت