سواد رسانه ای، والدگری رسانه ای و جامعه پذیری رسانه ای فرزندان در فضای مجازی

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۴ کد : ۴۴۱۰۴ اصلی معاونت بهداشتی
گردهمایی کارشناسان آموزش و ارتقای سلامت مراکز بهداشت شهرستان ها با موضوع سواد رسانه ای، والدگری رسانه ای و جامعه پذیری رسانه ای فرزندان در فضای مجازی در تاریخ ۲۲ خرداد ماه در مرکز بهداشت استان برگزار شد.
سواد رسانه ای، والدگری رسانه ای و جامعه پذیری رسانه ای فرزندان در فضای مجازی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مهتاب نوابی کارشناس آموزش سلامت معاونت بهداشتی اظهار داشت: " کودکان پیام های زنده ای  هستند که ما آنها را به زمانی که نخواهیم دید می فرستیم" با پرورش درست آنها ، یک نسل تندرست، شاد و توانا خواهیم داشت .

وی افزود: سپس در خصوص رویکردهای والدین در مواجهه رسانه ای فرزندانشان با فضای مجازی، روش های مواجهه والدین با فرزندان در عصر دیجیتال، ویژگیهای فرزندان دیجیتال ، صحت سنجی اخبار و تشخیص اخبار جعلی، مطالبی ارائه کرد.
کارشناس آموزش سلامت معاونت بهداشتی در پایان جلسه ضمن تاکید بر نظارت بر عملکرد کودکان در فضای مجازی و استفاده از رسانه های دیجیتال ، ارتقای سواد سلامت را موثرترین راهکار مدیریت شایعات و پیشگیری از آسیب های رسانه ای عنوان داشت .

کلید واژه ها: سواد رسانه ای فرزندان فضای مجازی کارشناسان آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت نوابی