بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه معاون اجرایی معاونت بهداشت از پروژه های در حال افتتاح مراکز بهداشتی و درمانی آشتیان

۲۴ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۲۵ کد : ۴۴۱۲۸ اصلی معاونت بهداشتی
دکتر ملاطائفه معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه گوهری معاون اجرایی معاونت بهداشت استان مرکزی از پروژه های در حال افتتاح مراکز جامع سلامت شهرستان آشتیان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر «ملاطائفه» به همراه «گوهری» با سفر به شهرستان آشتیان، از مراکز در حال افتتاح خدمات جامع سلامت شهری، روستایی حضرت زینب(س) آشتیان، مرکز خدمات جامع سلامت شهری، روستایی گرکان، خانه بهداشت روستای فیض آباد و مرکز جامع سلامت روستای کودزر از توابع شهرستان فراهان در حال افتتاح بازدید کرده و روند پیشرفت مراحل تکمیلی این پروژهها را پیش از بهره برداری، مورد بررسی قرار داد.

در طول این بازدید دکتر ملاطائفه و گوهری رهنمودهای لازم را ارائه نموده و در پایان نیز ضمن اعلام رضایت از پیشرفت کار، خواستار اتمام هرچه سریعتر پروژه ها شدند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این بازدید ابراز امیدواری کرد با افتتاح این مراکز جدید، زمینه ارائه خدمات با کیفیت و با کمترین هزینه برای عموم مردم فراهم شود.

کلید واژه ها: بازدید پروژه افتتاح آشتیان مرکز خدمات جامع سلامت استان مرکزی