تامین ۲۴ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی توسط هیات امنای ارزی وزارت بهداشت

۰۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۳ کد : ۴۴۴۱۵ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشت استان مرکزی خبر داد: با پیگیری های معاونت بهداشت و مجموعه مدیریتی معاونت از هیات امنای وزارت بهداشت پارت اول تجهیزات پزشکی به ارزش بیست و چهار میلیارد ریال جهت استفاده در مراکز جامع سلامت استان مرکزی تحویل داده شد.
تامین ۲۴ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی توسط هیات امنای ارزی وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت: دکتر اردلان زیلابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد: امسال تجهیزات و ملزومات پزشکی موردنیاز به ارزش ۲۴ میلیارد ریال، تأمین و در مراکز بهداشتی و درمانی شبکه های بهداشت تابعه استان به کارگیری شده است.

وی افزود: با استقرار این دستگاه‌ها و افزایش ظرفیت تجهیزات تخصصی پزشکی، مراکز بهداشتی و درمانی استان خدمات گسترده تری  به شهروندان ارائه خواهد کرد.

دکتر زیلابی؛ این اقلام و تجهیزات پزشکی در قسمت اول اقلام تحویلی شامل تخت ژنیکولوژی الکتریکی،  دستگاه سونی کید،  الکتروکاردیوگراف "، می باشد.

کلید واژه ها: تامین تجهیزات پزشکی هیات امنا معاونت بهداشت استان مرکزی