کارگاه آموزشی بیماری‌های منتقله از طریق پشه آئدس

۱۷ تیر ۱۴۰۳ | ۲۱:۰۵ کد : ۴۴۶۴۵ اصلی معاونت بهداشتی
کارگاه آموزشی بیماری‌های منتقله از پشه آئدس جهت گروه هدف پزشکان متخصص داخلی، عفونی، زنان، کودکان، پزشکان شاغل در طرح پزشک خانواده و کارشناسان مسئول بیماریها، بهداشت محیط، بهداشت خانواده، آموزش بهداشت، بلایا، نوجوان جوانان و مدارس استان و شهرستاناها، کارشناسان ناظر شهرستانها در سالن اجتماعات مجتمع آموزشی الغدیر برگزار شد.
کارگاه آموزشی بیماری‌های منتقله از طریق پشه آئدس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، شهلا خرمی سرپرست گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشت اظهار داشت: با توجه به مشاهده مواردی از بیماری تب دانگی و صید پشه آئدس در بعضی از استان های کشور، جلسه آشنایی با بیماری‌های منتقله توسط پشه آئدس، با مشارکت دو گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر و غیر واگیر در توسط معاونت بهداشت برگزار شد.
در این کارگاه، دکتر حسین سرمدیان متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص  اپیدمیولوژی و اهمیت بیماری‌های منتقله از پشه آئدس صحبت نمودند.
در ادامه دکتر سلطان محمد متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص اتیولوژی، علائم بیماری،تشخیص، درمان و عوارض بیماری‌های منتقله از پشه آئدس مطالبی را ارائه نمود.
و در پایان حاجی حسینی مدرس حشره شناسی دانشگاه علوم پزشکی اراک در رابطه با بیولوژی و مرفولوژی پشه آئدس صحبت نمودند.
شایان به ذکر است این کارگاه دارای امتیاز آموزش مداوم جهت گروه هدف پزشکان و امتیاز آموزش ضمن خدمت جهت گروه کارشناسان بود.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی بیماری‌های منتقله پشه آئدس