مصرف روزانه سیب عوارض ناشی از آلودگی هوا را کاهش می‌دهد

۲۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۱ کد : ۴۴۶۹۴ اصلی معاونت بهداشتی
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مصرف روزانه سیب بعلت داشتن پکتین می‌تواند عوارض ناشی از آلودگی هوا را کاهش دهد.
مصرف روزانه سیب عوارض ناشی از آلودگی هوا را کاهش می‌دهد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت؛ نسرین یادگاری، رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: در آلودگی هوا یک رژیم غذایی مناسب واستفاده بیشتر از گروه میوه ها و گروه سبزیجات وگروه شیر ولبنیات می تواند ایمنی بدن را افزایش داده وبه سلامت بیشتر خصوصا گروههای در معرض خطر (کودکان - سالمندان --مادران باردار -بیماران قلبی وبیماران آسمی ) کمک کند.

وی اظهار داشت: اثرات مضر ناشی از ذرات معلق می‌تواند از طریق دریافت ریز  مغذی ها ی ضروری (مانند ویتامین های گروه B، ویتامین های C و E و اسیدهای چرب اشباع نشده (مانند امگا۳) را کاهش پیدا کند .

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: آسم معمولا توسط آلودگی هوا تشدید می‌شود و دریافت آنتی اکسیدان ها مانند سبزیجاتی مانند کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، ومیوه هایی مانند لیمو شیرین، نارنگی و پرتقال و جوانه گندم، روغن‌های گیاهی، گردو، بادام، زیتون، وجود داشته باشد که مصرف آنها می‌تواند عوارض ناشی از آلودگی هوا را به شدت کاهش داده و باعث کاهش التهاب، کاهش علائم آسم و عملکرد ریه شوند.

یادگاری افزود: اگر افراد به سبب شغلشان بیشتر در مواجهه با آلودگی هوا هستند، مصرف منابع مناسب کلسیم، فسفر ومنیزم که در گروه شیر ولبنیات وجود دارد می تواند ایمنی بدن را بالا برده واثرات آلودگی را کاهش دهد

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در این شرایط الودگی هوا خصوصا به کودکان ونوجوانان توصیه می شود که از تنقلات کم ارزش مثل چیپس، پفک و نوشابه های گازدار وساندویچ هایی که باعث کاهش ایمنی بدن می شود خودداری کنند .

وی اظهار داشت: نوشیدن آب ومایعات در زمان آلودگی هوا به دفع سموم از طریق  کلیه‌ها کمک می‌کند.

کلید واژه ها: مصرف روزانه سیب آلودگی هوا نسرین یادگاری معاونت بهداشت اراک