دکتر زیلابی معاون بهداشت دانشگاه

تاکنون هیچ موردی از تب دنگی در استان مرکزی گزارش نشده است

۲۳ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۷ کد : ۴۴۷۱۵ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشت استان مرکزی خبر داد: تاکنون هیچ موردی از وجود پشه آئدس یا بیماری تب دنگی در استان گزارش نشده است.
تاکنون هیچ موردی از تب دنگی در استان مرکزی گزارش نشده است

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت؛ دکتر اردلان زیلابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: برای مقابله با این چالش به اندازه کافی سرم و دارو ذخیره داریم، رپید تست به تعداد کافی از وزارت گرفته ایم، پزشکان را آموزش داده ایم، تله گذاری و سایر اقدامات بهداشتی انجام شده است.

وی افزود: در استان حشره شناس نداشتیم و ما یک نفر حشره شناس در معاونت بهداشت استخدام کردیم و تجهیزات آزمایشگاهی لازم برای شناسایی آئدس هم به ارزش ۴۰۰ میلیون تومان خریداری کردیم.

دکتر زیلابی تشریح کرد: تب دنگی تاکنون در استان های سیستان و بلوچستان، بوشهر، گیلان، هرمزگان، خوزستان و قم گزارش شده که از ۱۵۰ مورد همه بجز هفت مورد به کشور های پاکستان، امارات، بنین و قطر مسافرت داشته اند. این بیماری انتقال انسان به انسان ندارد.

معاون و رئیس مرکز بهداشت اراک گفت: بخش عفونی بیمارستان ولیعصر مرکز اصلی رسیدگی به موارد احتمالی این بیماری خواهد بود.

این مقام مسئول در پایان گفت: کانون آلودگی هوای روزهای اخیر جنوب کشور سوریه بود که باعث گرفتاری کشور ما هم شد و غیر قابل کنترل بود.

کلید واژه ها: تب دنگی پشه آئدس معاون بهداشت اراک