کمیته برون سازمانی ایران اکو برگزار شد

۱۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۹ کد : ۴۵۱۳۷ اصلی معاونت بهداشتی
کمیته برون سازمانی ایران اکو (پایان دادن به چاقی کودکان ونوجوانان ایران) با حضور نمایندگان سازمانهای عضو در معاونت بهداشت برگزار شد.
کمیته برون سازمانی ایران اکو برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، نسرین یادگاری رئیس گروه تغذیه در کمیته برون بخشی ایران اکو گفت: چاقی کودکان و نوجوانان در ایران همچون جهان در وضعیت بحرانی قرار دارد چاقی و اضافه وزن در سنین کودکی و نوجوانی با پیامدهای بلند مدت سلامت از جمله، افزایش خطر بیماری های  قلبی و عروقی، فشار خون، دیابت و سرطانها در سنین بالاتر مرتبط است، که همین موضوع لزوم ضرورت اجرای دقیق و صحیح برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی کودکان و نوجوانان (ایران اکو) را حایز اهمیت بیشتری می کند.

یادگاری رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی گزارشی از روند چاقی کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۹۸ تا سال ۱۴۰۲ را ارائه کرد و گفت: متاسفانه چاقی و اضافه وزن در نوجوانان در دانشگاه در سال ۱۴۰۲ نسبت به کشوری درصد بالاتری دارد .ایشان گفتند با توجه به مصوبات هشتمین کارگروه سلامت استانداری ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ و هشتمین کمیته دانشگاهی خواستار اجرای مصوبات این دو کمیته شد.
▫️این کمیته با حضور نمایندگان سازمانهای عضو برگزار و هر یک از اعضا پیشنهادات خود را راجع به مصوبات دو کمیته بیان کردند.

کلید واژه ها: ایران اکو برون سازمانی معاونت بهداشت اراک