برگزاری کمیته ژنتیک اجتماعی در معاونت بهداشت

۲۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۴ کد : ۴۵۳۱۱ اصلی معاونت بهداشتی
کمیته ژنتیک اجتماعی معاونت بهداشت با حضور دکتر میلاد غلامی متخصص ژنتیک پزشکی و عضو هییت علمی دانشگاه، دکتر طاهراحمدی پزشک مرکز ازدواج، دکتر اسماعیلی رییس گروه غیرواگیر اراک و مشاور مرکز ازدواج وکارشناس ستادی اراک برگزار شد.
برگزاری کمیته ژنتیک اجتماعی در معاونت بهداشت

به گزارش روابط معاونت بهداشت، در این جلسه، ابتدا دکتر پری میرشفیعی رییس گروه غیرواگیر معاونت بهداشتی پس از عرض خیرمقدم به حاضرین درمورد میزان بروز اختلالات ارثی ژنتیکی در کشور و اهمیت برنامه ژنتیک اجتماعی در پیشگیری از بروز کاهش خطر و کاهش معلولیت ناشی از این بیماریها و بطورکلی در جهت فرزندآوری سالم به بیان مطالب پرداخت.
▫️سپس لیلا مرتضوی کارشناس برنامه ژنتیک معاونت با ارایه شاخص های برنامه در سال ۱۴۰۲و مقایسه آنها با مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ پرداخت سپس مصوبات کمیته سال قبل و چالش های موجود مطرح و اعضا به ارائه راهکار پرداختند.