۲۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۰:۱۰ کد : ۴۵۳۴۳ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک با صدور پیامی، سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز و عزیزمان را به خاک وطن گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت؛ متن پیام دکتر اردلان زیلابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به این شرح است:

بسْم ٱللّٰه ٱلرّحْمٰن ٱلرّحیم

یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللهَ یَنْصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدامَکُمْ

ای کسانی که ایمان آورده‌اید! اگر [آیین] خدا را یاری کنید؛ شما را یاری می‌کند و گام‌هایتان را استوار می‌دارد. (آیه هفتم سوره مبارکه محمد)

۲۶ مرداد ماه؛ سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به آغوش گرم میهن اسلامی و یادآور تحقق وعده صادق الهی است.

بی گمان هر کس به حضرت حق ایمان بیاورد و در میادین سخت روزگار، خود را به او بسپارد و صبر و تقوی پیشه نماید؛ خداوند عزوجل نیز یاریش می کند و پیروزی، عزت و سربلندی را قرین و همنشین تک تک لحظات زندگی او می گرداند.

آزادگان غیور ایران اسلامی؛ آیینه تمام نمای ایمان، صبر، استقامت و شجاعت هستند و با بازگشت عزتمندانه خود به دیار همیشه جاویدان شیر مردان و زنان ایرانی، عطر خوش شهدا را به ارمغان آوردند و مشام ما را از بوی سحرانگیز گذشت و خلوص و استقامت لبریز کردند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رشادت‌های دلاور مردانی که رنج فراق و دوری از وطن را صبورانه تحمل کردند و فرجام رسالت خویش را به خیر و نیکی رقم زدند؛ به مقام شامخ و والای اسوه‌های صبر و بردباری و به ویژه همکاران گرانقدر آزاده حوزه سلامت، ادای احترام می کنم و سلامتی و موفقیت روزافزون این عزیزان و خانواده‌های معززشان را از درگاه خداوند متعال مسألت می نمایم.

کلید واژه ها: پیام تبریک 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان معاون بهداشت اراک