بازدید معاون بهداشت از مرکز خدمات جامع سلامت شهری میلاجرد

۰۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۸:۱۵ کد : ۴۵۵۸۰ اصلی معاونت بهداشتی
معاون بهداشت به همراه معاون اجرایی معاونت بهداشت و مشاور رئیس دانشگاه صبح امروز در سفربه شهرستان کمیجان از مرکز خدمات جامع سلامت شهری میلاجرد بازدید و در جریان روند ارایه خدمات به مردم قرار گرفت.
بازدید معاون بهداشت از مرکز خدمات جامع سلامت شهری میلاجرد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر اردلان زیلابی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با همراهی رسول گوهری معاون اجرایی و ویسمه ای مشاور رئیس دانشگاه با حضور در مرکز  خدمات جامع سلامت میلاجرد، روند ارائه خدمات را در این مرکز بررسی کرده و ضمن قدردانی از پزشکان و کارکنان بر تداوم ارائه خدمات مطلوب تاکید کرد.
▫️معاون بهداشت دانشگاه در بازدید از بخش های مختلف این مرکز خدمات جامع سلامت مانند واکسیناسیون، اتاق پزشکان، پرستاری، مامایی، مراقبت های بهداشتی، تزریقات و پانسمان، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، مشاوره روان و خدمات دارویی، از نزدیک در جریان روند ارایه خدمات قرار گرفت.

▫️تعداد و نحوه خدمات ارائه شده در این مرکز، تعداد آمار مراجعان، نحوه شیفت دهی پزشک و پرستار و کارکنان، از دیگر مواردی بود که در این بازدید بررسی شد.

کلید واژه ها: بازدید مرکز خدمات جامع سلامت میلاجرد اراک معاونت بهداشت