کارگاه تغذیه میانسالان در سلامت و بیماری
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ کارگاه آموزشی تغذیه میانسالان در سلامت و بیماری با محوریت بسته خدمت میانسالان از نظر ارزیابی الگوی تغذیه میانسالان و همچنین تغذیه در بیماریهای فشار خون و دیابت میانسالان برگزار شد.
در این کارگاه همراه با مرور وضعیت شاخص های تغذیه ای در میانسالان در سطح استان و گزارش اقدامات انجام یافته در این حوزه، مباحث مربوط به اهمیت تغذیه سالم در گروه سنی و فرایند آموزش اطلاع رسانی و بهبود تغذیه سالمندان با تاکید بر مشاوره تغذیه و رژیم درمانی سالمندان مبتلا به سوءتغذیه ارائه شد.
در ادامه ی کارگاه، با توجه به اهمیت بهبود کیفیت غذا، مباحثی با محوریت ثبت خدمت تغذیه در پرونده الکترونیکی و وظایف تیم سلامت در انجام مراقبت, آموزش, ارجاع و پیگیری در انجام خدمت تغذیه میانسالان در سلامت و بیماری توسط مدرسین معصومه محمودی کارشناس مسوول سالمندان و میانسالان و نسرین یادگاری رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی تبیین شد و چالش ها و مشکلات حوزه کاری کارشناسان تغذیه به ویژه کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت در امر آموزش و مشاوره مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و راهکارهای پیشنهادی ارائه شد.
انتهای پیام/
نظر شما :