بوفه مدارس به جای فروش مواد غذایی کم اهمیت و بیارزشی ، میوه خریداری کنند
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، با توجه به روند رو به افزایش چاقی کودکان و احتمال تداوم آن در بزرگسالی ، نسرین یادگاری به اهمیت این موضوع پرداخت و گفت: خوردن میوهها و سبزیها در زمان زنگ تفریح برای دانشآموزان ممکن است کمی مشکل باشد زیرا اکثر دوستانشان ممکن است این قبیل مواد غذایی را مصرف نکنند و حتی وی را مسخره کنند؛ اما اکثر افراد در دلشان چنین فردی را تحسین میکنند و به وی غبطه خواهند خورد و همه او را بهعنوان شخصی که برای سلامتی خود ارزش قائل است خواهند شناخت.
وی با بیان اینکه بوفه مدارس هم بهتر است به جای فروش مواد غذایی کم اهمیت و بیارزشی مانند چیپس، پفک، اسنک، شکلات، کیک و … میوه خریداری کنند و دانهای به دانشآموزان بفروشند، ادامه داد: در بسیاری از آجیلفروشیها اکنون انواع میوهها به صورت خشکشده وجود دارد. علاوه بر این مادران هم میتوانند به سادگی بسیاری از میوههایی را که در اختیار دارند خشک کنند.
یادگاری ادامه داد: یک مشت آجیل سرشار از پتاسیم، منیزیم، مس، آهن، روی و … است. البته باید توجه کرد که باید از آجیلها و تخمههای بستهبندی کمتر استفاده شود زیرا طعمهای افزودنی و نمک اضافهشده به آنها مناسب نیست و کودکان و نوجوانان باید عادت کنند مواد غذایی با نمک کمتر مصرف کنند.
مصرف لبنیات برای دانشآموزان بسیار ضروری است زیرا لبنیات به ویژه به صورت کمچرب علاوه بر اینکه از چاقی جلوگیری میکند، کلسیم مورد نیاز بدن را تامین میکند و از ابتلا به پوکی استخوان در سنین میانسالی پیشگیری میکند.
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت اراک افزود: شیر کمچرب به همراه یک کیک کوچک، خرما، موز و … یا شیرهای کمچرب طعمدار مورد علاقه کودک پیشنهاد مناسبی است. همچنین مصرف ماست میوهای، ماست و خیار و ماست و نعناع برای مصرف همراه با غذا و انواع پنیر برای درست کردن ساندویچ و اسنک توصیه میشود.
انتهای پیام/
نظر شما :