معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی مطرح کرد:

غذای صحیح پایه‌گذار زندگی سالم و آینده‌ای پایدار است

۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۱ کد : ۴۶۷۸۸ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۱۲۷
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت ۲۴ مهر ماه برابر با شانزدهم اکتبر، روز جهانی غذا گفت: این روز در حقیقت تلنگری برای بیداری وجدان‌های به خواب رفته و همدردی با افرادی است که از ابتدایی‌ترین حق زندگی، یعنی غذا محروم هستند.
غذای صحیح پایه‌گذار زندگی سالم و آینده‌ای پایدار است

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر اردلان زیلابی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت 24 مهرماه، روز جهانی غذا، بیان کرد که این روز فرصتی است برای بیداری وجدان‌ها و همدردی با افرادی که از ابتدایی‌ترین حق زندگی، یعنی غذا، محروم هستند.
وی افزود: "این روز باید ما را به یاد افرادی بیندازد که در شرایط سخت اقتصادی و اجتماعی قرار دارند و نیازمند حمایت‌های جدی‌تر هستند."
دکتر زیلابی همچنین تأکید کرد: "توجه به امنیت غذایی و دسترسی به غذاهای سالم باید در اولویت برنامه‌های بهداشتی قرار گیرد. ما باید تلاش کنیم تا با افزایش آگاهی عمومی و ایجاد برنامه‌های حمایتی، به کاهش فقر غذایی کمک کنیم."
معاون بهداشت در ادامه خاطرنشان کرد: "همه ما مسئولیت داریم تا در راستای تأمین غذای کافی و سالم برای همه افراد جامعه گام برداریم. این امر نه تنها سلامت فردی را تأمین می‌کند بلکه به سلامت جامعه نیز کمک می‌کند."
انتهای پیام/

کلیدواژه‌ها: روز جهانی غذا معاون بهداشت اراک دکتر اردلان زیلابی


نظر شما :