ضرورت اصلاح نگرش عمومی درباره حیات انسان و سقط جنین

۰۸ بهمن ۱۴۰۳ | ۲۰:۵۰ کد : ۴۹۲۴۲ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۶۴
مدیر گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشت استان مرکزی در همایش دو روزه "نفس" گفت: مداخلات سلامت برای نجات فرزندان سقط نیازمند فرهنگ‌سازی و اصلاح نگرش عمومی درباره حیات انسان و ارزشمندی خلقت هر فرد است.
ضرورت اصلاح نگرش عمومی درباره حیات انسان و سقط جنین

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، در تاریخ‌های هفتم و هشتم بهمن‌ماه، همایش "نفس" با هدف نجات فرزندان سقط، به همت دفتر بانوان و خانواده استانداری مرکزی، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک و بسیج جامعه پزشکی در سالن آمفی‌تئاتر اداره جهاد کشاورزی اراک برگزار شد. این همایش با حضور ۳۵۰ نفر از کارشناسان مامایی و روانشناسان استان، دوره‌ای تحت عنوان "حفظ حیات جنین" را برای شرکت‌کنندگان فراهم کرد.

دکتر شهلا نظری، مدیر گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده، در این همایش اظهار داشت: همه آموزش های  خودمراقبتی که از دوره کودکی شروع شده و به بلوغ سالم و ازدواج منتهی می شود در ساختار ذهنی نوجوانان و جوانان به زندگی پایدار و تولد فرزندان سالم می انجامد . 
نظری ادامه داد: از  آموزش هنگام ازدواج تا مشاوره های مامایی سالیانه یا شش ماه یک بار که در واحدهای مامایی انجام می شود ،هدف سلامت مادر و فرزندانش است، میبایست والدینی که قصد انجام سقط عمدی دارند مورد ارزیابی و مشاوره قرار گرفته و  در جهت انصراف سقط آنان تلاش شود.
مدیر گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده بیان کرد: در شش ماهه اول سال ۱۴۰۳ موالید زنده در دانشگاه علوم پزشکی اراک ۳۹۸ تولد ، کمتر از شش ماهه سال ۱۴۰۲ بوده ولی لازم به ذکر است که در سال ۱۴۰۲ بیش از سیصد کودک در استان مرکزی  به کمک تیم نفس از سقط عمدی نجات پیدا کرده اند ،تک تک کودکانی که به دنیا امده اند مهم ترین سرمایه این جامعه هستند و می توانند جوانان سرافرازی باشند که به ثمره بنشینند و موثر باشند. 
دکتر شهلا نظری گفت: کارتیمی براساس پروتکل و بر اساس شرح وظایف ابلاغی به اضافه عشق به فعالیت اجتماعی مفید در بر نامه نفس توام شده و فرصتی برای نجات انسان برداشته شده که بسیار ارزشمند است

کلیدواژه‌ها: سقط جنین نفس معاونت بهداشت اراک دکتر شهلا نظری


نظر شما :