کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا ، سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی، ۲۳ تیر ماه
در روز یکشنبه مورخ 23 تیرماه کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا به دبیری گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشتی و با حضور کارشناس مسوولان ، کارشناسان بیماری های واگیر ، کارشناس مسوولان و کارشناسان طغیان بهداشت محیط با اهداف ذیل برگزار گردید :
1- تشخیص طغیانهای منتقله از آب و غذا
2 - وبای التور
3 - درمان وبا
4 - اصول صحیح تهیه ونگهداری وانتقال وآزمایش نمونه های مشکوک به وبا وسایرعوامل بیماری های منتقله ازآب وغذا
5- نظام مراقبت بیماریهای فاسیولازیس
6-نظام مراقبت بیماری هپاتیت AوE
7 - نظام مراقبت بیماری تیفوئید
8 - نظام مراقبت دیسانتری
9 - نظام مراقبت بوتولیسم و پدیکلوزیس
10 - بهداشت محیط
نظر شما :