برگزاری نشست کارشناسان بهداشت محیط درباره کشیک نوروزی و ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، این نشست با هدف برنامهریزی و هماهنگی برای اجرای کشیکهای نظارتی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان برگزار شد. در این جلسه، ضمن تشریح دقیق برنامه عملیاتی و تبیین پروتکل اجرایی برنامه و نیز فرایند های زمان بندی شده و گام های برنامه بر ضرورت تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، رستورانها و مراکز عرضه نذورات تأکید شد.
در این نشست، مهندس مهرعلی معاون اجرایی معاونت بهداشت ضمن اشاره به اهمیت اجرای دقیق برنامههای نظارتی در این ایام، از کارشناسان بهداشت محیط خواست تا با برنامهریزی دقیق و حضور مستمر، سلامت شهروندان را در برابر تهدیدهای بهداشتی احتمالی حفظ کنند.
در این نشست اماکن حساس و پرخطر در برنامه کاملا مورد بحث و بر تغییر نقشه عملیاتی بر اساس موقعیت زمانی تاکید شد .
همچنین مقرر شد تیمهای نظارتی بهصورت ویژه بر مراکز حساس، بهویژه اماکن پرتردد نظیر رستورانها، هتلها و مراکز اقامتی، نظارت مستمر داشته باشند.
نظر شما :