راه‌اندازی آموزش و مشاوره تغذیه از راه دور در شبکه‌های بهداشتی درمانی

۲۷ اسفند ۱۴۰۳ | ۲۰:۵۱ کد : ۵۰۲۰۰ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۷۹
با هدف کاهش هزینه‌های سیستم بهداشتی و رفاه مراجعین، برنامه آموزش و مشاوره تغذیه از راه دور در برخی شهرستان‌ها آغاز می‌شود.
راه‌اندازی آموزش و مشاوره تغذیه از راه دور در شبکه‌های بهداشتی درمانی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، نسرین یادگاری، رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت بیان کرد: با توجه به کمبود کارشناسان تغذیه در سطح کشور، دفتر بهبود تغذیه تصمیم به راه‌اندازی آموزش و مشاوره تغذیه از راه دور در شبکه‌های بهداشتی درمانی گرفته است. 
وی افزود: این برنامه که در ابتدا در دو شهرستان بزرگ اراک و شازند و همچنین شهرستان فراهان اجرا خواهد شد، نه تنها هزینه‌های استقرار نیروهای تغذیه در سراسر کشور را کاهش می‌دهد، بلکه هزینه‌های سفر و زمان انتظار مراجعین را نیز به حداقل می‌رساند. جلسه هماهنگی برای اجرای این برنامه تشکیل شده و در کوتاه‌مدت، ساز و کارهای اجرایی آن در چند شهرستان دیگر نیز فراهم خواهد شد.

کلیدواژه‌ها: راه‌اندازی آموزش مشاوره تغذیه معاونت بهداشتی اراک


نظر شما :