تجلیل از جوانان در حال آموزش هنگام ازدواج و مادران باردار در مرکز پیله‌وری به مناسبت هفته جوانی جمعیت

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۸:۲۴ کد : ۵۱۷۰۰ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۷۷
دکتر جواهری، معاون بهداشت، به همراه رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، رئیس مرکز بهداشت اراک و مدیر گروه جوانی، جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی، به مناسبت هفته جوانی جمعیت از مرکز آموزش هنگام ازدواج و دوره آموزشی مادران باردار در مرکز پیله‌وری بازدید و از مراجعین تجلیل کردند.
تجلیل از جوانان در حال آموزش هنگام ازدواج و مادران باردار در مرکز پیله‌وری به مناسبت هفته جوانی جمعیت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت؛ دکتر جواهری، معاون بهداشت، در این بازدید ضمن تقدیر از تلاش‌های جوانان در حال آموزش هنگام ازدواج و مادران باردار، اظهار داشت: «حمایت و آموزش صحیح جوانان و مادران باردار نقش مهمی در ارتقاء سلامت خانواده و جامعه ایفا می‌کند و این مراکز آموزشی، بستر مناسبی برای انتقال دانش و فرهنگ سلامت به نسل‌های آینده هستند.»

حجت‌الاسلام جواد افشاری، رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، نیز با اشاره به اهمیت حمایت از جوانان و خانواده‌ها گفت: توجه به آموزش‌های پیش از ازدواج و مراقبت‌های دوران بارداری، نه تنها سلامت جسمی بلکه سلامت معنوی و روانی افراد را تضمین می‌کند و این امر از اولویت‌های اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

این بازدید در راستای گرامیداشت هفته جوانی جمعیت و با هدف تجلیل از تلاش‌های جوانان و مادران باردار در مسیر سلامت خانواده برگزار شد.

کلیدواژه‌ها: هفته جوانی جمعیت معاوت بهداشت اراک تکریم و تجلیل جوانان


نظر شما :