برگزاری اولین دوره آموزشی آشنایی با سرطان وعوامل تاثیرگذار قابل اصلاح بر میزان بروز آن،اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی، ۱۷ مرداد ماه

۱۸ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۰ کد : ۵۱۹ اصلی معاونت بهداشتی

اولین جلسه آموزشی آشنایی با سرطان و عوامل تاثیرگذار قابل اصلاح بر میزان بروز آن ،در روز چهارشنبه به 1397/5/17در سالن اجتماعات اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی با حضور بیش از 70 نفر از کارکنان این مجموعه برگزار گردید.
این دوره آموزشی در راستای اجرای مداخلات مبتنی بر اولویت های منطقه ای سرطان در برنامه پیشگیری و کنترل سرطان و اجرای بندهای تفاهم نامه همکاری آموزشی فی مابین معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک و انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان استان مرکزی (تبسم) به منظور افزایش سطح سواد سلامت کارکنان شاغل در سازمان ها و ادارات کل استان ،در زمینه عوامل خطر زمینه ساز منتسب به سرطان :(پیشگیری وکنترل مصرف سیگار ودخانیات ،پیشگیری از کم تحرکی،پیشگیری وکنترل مصرف الکل،تغذیه سالم،پیشگیری از چاقی واضافه وزن،پیشگیری وکنترل استرس و.....) توسط عضومحترم کمیته تخصصی آموزشی انجمن تبسم واعضای محترم آموزشی مرکز بهداشت شهرستان اراک با هماهنگی و نظارت کارشناس برنامه پیشگیری و کنترل سرطان معاونت بهداشت دانشگاه برگزار گردید.

کلید واژه ها: اولویت های منطقه ای انجمن تبسم کنترل سرطان