شروع اجرای پروژه بررسی تاثیرات نان کامل بر سلامت جامعه در استان مرکزی

۲۸ خرداد ۱۴۰۴ | ۰۹:۳۵ کد : ۵۲۴۸۳ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۴۲
با توجه به پیشگام بودن استان مرکزی در نهضت احیای نان کامل و به منظور بررسی تاثیرات این نان بر سلامت جامعه، پروژه‌ای در سه فاز اجرایی با همکاری وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی اراک آغاز شده است.
شروع اجرای پروژه بررسی تاثیرات نان کامل بر سلامت جامعه در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، نهضت احیای نان کامل در کشور با نقش برجسته استان مرکزی در سال گذشته، زمینه‌ساز انجام پروژه‌ای میدانی برای بررسی تاثیرات نان کامل بر سلامت جامعه شد.
این پروژه که از طرف کمیسیون اصل ۹۰ به وزارت بهداشت پیشنهاد و سپس به دانشگاه علوم پزشکی اراک واگذار شد، در گروه بهبود تغذیه دانشکده بهداشت و با همکاری دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و معاونت تحقیقات دانشگاه در سه فاز اجرایی تنظیم شده است.از سال گذشته مراحل اجرایی این پروژه آغاز شده و به منظور هماهنگی بهتر، کمیته هماهنگی با حضور اعضای دخیل در اجرای پروژه تشکیل شد.
دکتر جواهری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک، به عنوان ناظر اجرای پروژه، نکات مهمی را به اعضا یادآور شد و مقرر شد گزارش‌های اجرای برنامه هر شش ماه یکبار به معاونت بهداشتی وزارت بهداشت ارسال شود تا روند پیشرفت و نتایج پروژه به دقت رصد و ارزیابی شود.

کلیدواژه‌ها: تاثیرات نان کامل سلامت جامعه معاونت بهداشت اراک


نظر شما :