مصرف بیشتر میوه و سبزی رنگی در روزهای آلوده

۰۹ تیر ۱۴۰۴ | ۰۷:۳۴ کد : ۵۲۶۹۸ اصلی معاونت بهداشتی
تعداد بازدید:۷
دانشگاه علوم پزشکی اراک: در روزهای آلوده، مصرف بیشتر میوه و سبزی رنگی برای سلامتی مفید است.
مصرف بیشتر میوه و سبزی رنگی در روزهای آلوده

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتف دکتر پری میرشفیعی، مدیرگروه بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان این که اگر کار ضروری ندارید، از منزل خارج نشوید، گفت: با توجه به شرایط آلودگی و سکون هوای استان مرکزی گفت: شهروندان باید در روز‌های آلوده از انجام فعالیت‌های فیزیکی شدید و ورزشی در هوای آزاد پرهیز کنند؛ به ویژه افرادی که بیما ری های خاص مانند آسم و دیابت مبتلا هستند.
میرشفیعی با اشاره به فواید بسیار مصرف میوه و سبزی های رنگی مانند فلفل، فلفل دلمه و هویج در زمان آلودگی هوا، افزود: در و پنجره ها در این روزها بسته باشد و در کنار پیشگیری از تنفس هوای آلوده، باید نوشیدن مایعات مخصوصاً شیر را در سبد غذایی روزانه قرار داد.
شهروندان می‌توانند در صورت بروز هرگونه مشکل به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه نموده و یا با سامانه ۱۱۵ تماس بگیرند.

کلیدواژه‌ها: میوه آلودگی هوا معاونت بهداشت خبرگزاری صدا و سیما دکتر پری میرشفیعی


نظر شما :