اجرای طرح شهید رهنمون با مشارکت مرکز بهداشت استان مرکزی، ۳ شهریور ماه

۰۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۴ کد : ۵۴۲۲ اصلی معاونت بهداشتی
اجرای طرح شهید رهنمون با مشارکت مرکز بهداشت استان مرکزی، ۳ شهریور ماه

حسب برنامه تنظیمی و ارسال شده از سپاه  پاسداران کشور ،برنامه شهید دکتر رهنمون( متخصص اطفال که در جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند و مبدع این طرح و برنامه بودند) با رویکرد تخصصی بهداشت مقدم بر درمان به شرح ذیل در مورخ 1398/6/3در مسجد جامع کوی علی بن ابیطالب ( علیه السلام) شهر اراک با موفقیت و رضایت اهالی به به لطف و فضل خداوند با همدلی و انس و الفت همکاران گرامی و مردم شریف آن منطقه به اتمام رسید:

1-    این طرح بصورت ماهیانه سوم هر ماه توسط تیم توسعه سلامت بسیج انجام می گیرد ( با توجه به تعطیلی احتمالی روز سوم آن ماه ،یک روز قبل و یا یک روز بعد انجام می گردد.)

2-    با سه پزشک و یک پرستار و یک ماما و یکنفر دکترای بهداشت محیط و یک کارشناس بهداشت محیط و یک کارشناس ارشد روانشناسی بالینی تیم توسعه سلامت تشکیل می گردد.

3-    محوریت طرح و برنامه مسجد می باشد یعنی این طرح مسجد محور می باشد در واقع مردم خدمات سلامت خود را از یک مکان مقدس دریافت نمایند.

4-    هدف لکه گیری و مراقبت و پایش سلامت اهالی مناطق کمتر توسعه یافته است که در طول سال به مرکز جامع سلامت شهری و روستائی  بنا به دلایلی مراجعه نمی نمایند.

کلید واژه ها: شهید دکتر رهنمون