پیام تبریک دکتر نظری معاون بهداشتی بمناسبت روز کارمند، ۴ شهریور ماه

۰۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۸ کد : ۵۴۳۱ اصلی معاونت بهداشتی
پیام تبریک دکتر نظری معاون بهداشتی بمناسبت روز کارمند، ۴ شهریور ماه

دکتر جواد نظری معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان مرکزی بمناسبت روز کارمند پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی متن این پیام بشرح ذیل می باشد:

هر ساله با فرا رسیدن سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و در بزرگداشت هفته دولت، روز چهارم شهریورماه که بنام روز کارمند نام گذاری شده است، فرصتی بدست می‌دهد تا از تلاشها و خدمات شایسته کارمندان خدوم دولت تقدیر گردد.

روز کارمند در واقع روز تجلیل ازانسان های شایسته ای است که هدف شان خدمت به مردم و کسب رضای پروردگار است. قطعاً رشد، توسعه، بالندگی و موفقیت دانشگاه که هدفش تربیت نیروهای متخصص و متعهد و مدیران آینده  کشور است، مرهون تعهد، توانمندی و شایستگی کارکنان آن می‏باشد و تلاش‏های صادقانه و بی دریغ کارمندان در عرصه های مختلف در کنار استادان و دانشجویان، این مجموعه را در رسیدن به اهداف عالی  بهداشت ، درمان و اموزش  یاری خواهد کرد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام دولت به ویژه شهیدان رجائی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به تمامی همکاران تبریک عرض نموده و موفقیت همگان را درراستای تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی و ادامه راه شهیدان از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.