بازدید مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از کارخانه آرد سبوس گل آذین آشتیان
دکتر احمد اسماعیلزاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در سفر یکروزه به استان مرکزی از کارخانه آرد سبوس گل آذین آشتیان بازدید کرد و در جریان روند تولید و کیفیت محصولات این واحد قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، در جریان این بازدید، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن بررسی مراحل تولید آرد و محصولات جانبی، بر اهمیت رعایت استانداردهای بهداشتی و تغذیهای در فرآیند تولید تأکید کرد.
وی همچنین با مدیران و کارشناسان کارخانه گفتوگو کرده و بر نقش صنایع غذایی در ارتقای سلامت جامعه و ضرورت همکاری نزدیک میان بخش تولید و حوزه سلامت اشاره کرد.

نظر شما :