کارگاه اموزش و خدمات هنگام ازدواج، سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی، ۲۳ مهر ماه

۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۲۲:۵۶ کد : ۶۱۸۷ اصلی معاونت بهداشتی

کارگاه اموزش و خدمات هنگام ازدواج با حضور مربیان و پایشگران مراکز اموزش هنگام ازدواج مراکز تابعه معاونت بهداشتی اراک در تاریخ 22و 23 مهر ماه برگزار شد .در این دوره بازاموزی، مهارت های عملی مربیان در ارتقای دانش ،نگرش و عملکرد سلامت زناشویی زوجین مراجع به مراکز بهداشتی در بدو ازدواج  ارزیابی شد .
در دانشگاه علوم پزشکی اراک از دی ماه سال 97  اموزش های دو ساعتی بدو ازدواج زوجین به  شش ساعت افزایش یافته  و در یک برنامه مشترک با دستگاههای همکار، اموزش و خدمات تحکیم خانواده در دو روز هم زمان با انجام ازمایشات بدو ازدواج قبل از ثبت عقد رسمی به زوجین معرفی شده از دفترخانه  ارایه می شود.

کلید واژه ها: سلامت زناشویی تحکیم خانواده