کارگاه خدمات سلامت پایه کارکنان دولت

۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۵ کد : ۶۴۳ اصلی معاونت بهداشتی
کارگاه خدمات سلامت پایه کارکنان دولت
  • کارگاه خدمات سلامت پایه کارکنان دولت ، سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان مرکزی، 29 مرداد ماه

کارگاه آموزشی  با عنوان خدمات پایه سلامت کارکنان دولت و گروه هدف کارشناسان آموزش و ارتقای سلامت شهرستان ها در سالن جلسات مرکز بهداشت استان مرکزی تشکیل شد .

خانم مشایخی رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت  در جلسه مذکور اظهار داشت نیروی کار، بازوی کارآمد و مولد هر کشور بوده و نظام مدیریتی از توانمندی های ذهنی، جسمی و روانی آن ها برای برآوردن نیازهای توسعه و پیشرفت جامعه بهره می برد، به همین منظور حفظ سلامت شاغلین  اهمیت ویژه ای داشته و یکی از شاخص های مهم توسعه یافتگی محسوب می شود. در این راستا لازم است نسبت به درگیری سازمانهای دولتی ، سازمان های غیر دولتی و مدارس جهت تدوین برنامه ارتقای سلامت کارکنان اقدام گردد و هر 3 ماه یکبار ضمن پایش برنامه ، گزارش عملکرد سازمان ها پیگیری گردد .

شایان ذکر است بر اساس آمار  تیر ماه سال 97پوشش خود مراقبتی سازمانی در سطح  شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی 82.98% است.

کلید واژه ها: خدمات سلامت ارتقای سلامت