مراسم افتتاح برنامه مکمل یاری ویتامین D ویژه دانش آموزان متوسطه اول و دوم در سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۰۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۸ کد : ۶۶۲۱ اصلی معاونت بهداشتی

برنامه مکمل یاری دانش آموزان متوسطه اول ودوم همچون هرسال در سال تحصیلی 98-99 نیز انجام می پذیرد که برنامه نمادین آن در 98/09/03 با حضور معاونت بهداشتی دانشگاه ومعاون سلامت وتربیت بدنی آموزش وپرورش در مدرسه فاطمه لزهرا (س) مصلی نزاد انجام شد .

در سال تحصیلی  98-99  ،  70000   نفر دانش آموز پسر و دختر متوسطه اول و دوم  با قرص VITAMIN D 50000  به صورت  ماهیانه 1 عدد و به مدت 9 ماه مکمل یاری می شوند.

همچنین حدود 34000 دانش آموز دختر متوسطه اول ودوم در کل استان با قرص فروس فومارات  در مدت 4 ماه آهن یاری می شوند که هرهفته 1عدد قرص دریافت می کنند.

کلید واژه ها: مکمل یاری قرص فروس فومارات